de més verdes en maduren

capcelerabloc

DE MÉS VERDES EN MADUREN és un projecte d’ESMOU, una proposta de dansa comunitària des de la improvisació dirigida a la gent gran, a persones majors de 65 anys.
DE MÉS VERDES EN MADUREN es concreta en dues modalitats: Com a procés de creació intensiu d’una peça de dansa-teatre, amb una durada de tres o quatre mesos. I com a tallers durant tot el curs, amb procés de creació en la recta final del curs.

Durant la tardor-hivern del 2015 es van desenvolupar dos processos de creació intensius, un a la ciutat de Girona, i l’altre al municipi de Celrà. Tots dos processos van finalitzar al desembre, fent-se la presentació pública del muntatge final els dies 12 i 13 de desembre. Podeu veure el vídeo que es va realitzar com a seguiment dels dos processos i de les vivències finals davant de públic.

En el curs 2015-2016 es va realitzar un taller DE MÉS VERDES EN MADUREN al centre cívic Sant Narcís de Girona. La presentació pública de final de curs es va presentar al Teatre del Centre Cívic el 10 de juny de 2016.

BLOC DE MÉS VERDES EN MADUREN

Anuncis