Dissabte, de vivència per Montgó

record montgó

Taller vivencial a Montgó guiat per l’Isidre Rebenaque CruzGaig. Cos, terra, mar, consciència, moviment, improvisació, un taller basat en la tècnica Body Weather, en la seva vessant experimental amb el medi ambient, dins i fora del cos.
Ens trobarem a Cala Montgó, davant del restaurant Can Miquel. Caminarem en silenci, amb tots els sentits oberts de bat a bat, pel sender que voreja de ben a prop els penya-segats que es troben en direcció a Punta Ventosa. Passarem per dues caletes encisadores. Pujarem un turó, dalt de tot dels penya-segats, contemplarem el que veiem, sentirem el que vivim, i aquí, potser, farem diferents exercicis de consciència, interna i externa. Continuarem caminant, traurem el cap per desnivells de vertigen i arribarem a Punta Ventosa, on realitzarem sessió de cos, moviment, dansa i improvisació. Tornarem cap a Cala Montgó.
La sortida es farà independentment del temps que faci. Segons la meteorologia, així seran els colors de l’experiència. Ens trobarem, puntualment, a les 10 del matí davant del restaurant Can Miquel, a Cala Montgó.
Porteu roba per moure’s còmodament i per anar per terra i contactar amb tots els elements de l’entorn, calçat que per a vosaltres sigui pràctic per caminar per sender, tovallola per si hi ha bany o joc amb l’aigua del mar, i un mocador per poder tapar-vos els ulls, ja que treballarem a cegues en alguns exercicis. Ens veiem dissabte!

Advertisements

Navegació per l’entrada