24 i 26 de gener, portes obertes a L’Escala

24-i-26

El projecte ESMOU es concreta a l’Empordà a través de COS EMPÚRIES, nova entitat sense ànim de lucre del municipi de L’Escala. Aquest mes de gener es faran dos tallers de portes obertes, un tast del que seran els dos tallers que s’iniciaran el 2 i el 7 de febrer a la Sala Polivalent de L’Escala.

Les dues sessions gratuïtes dels tallers “SÓC COS” i “CREANT DANSA” es realitzaran el 24 i el 26 de gener. Els dos tallers, guiats per Isidre Rebenaque CruzGaig, es desenvoluparan en el període de febrer a juny 2017.

El dimarts, 24 de gener, portes obertes de “SÓC COS”, de 18,30 a 20,00 h.
El dijous, 26 de gener, portes obertes de “CREANT DANSA”, de 18,30 a 20,00 h.

Els dos tallers estar oberts a públic adult, majors de 18 anys, sense importar l’edat que tinguin. Només cal un mínim de forma física i ganes d’experimentar. No es requereix cap experiència prèvia en dansa o teatre, els tallers es basen en la consciència corporal, en potenciar la relaxació i la desinhibició, i en explotar les qualitats expressives que totes les persones tenim. No són classes tècniques, sinó fonamentalment sensorials. I serà a partir del que sentin les participants que apareixerà la dansa. No són tallers especialitzats, sinó oberts a públic en general amb inquietud i sensibilitat. Veniu, tasteu i danseu.

Per a més informació: 698203282, o per c/e: cosempuriesesmou@gmail.com

Places limitades, es recomana inscripció prèvia a cadascuna de les dues sessions a través del FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (clicar aquí). La inscripció definitiva als tallers es podrà formalitzar després d’aquestes sessions de portes obertes.

No es requereix cap experiència prèvia en dansa, tan sols el desig d’experimentar amb el propi cos. Tallers dirigits a públic adult (+18).